The Definitive Guide to بیماری لوپوس خودایمنی
The Definitive Guide to بیماری لوپوس خودایمنی
Blog Article
با اینکه تغییرات ژنتیکی باعث ابتلای افراد به بیماری لوپوس میشود، اما هنوز ژنی کشف نشده که مسئول بروز علائم بیماری لوپوس سیستمیک، لوپوس پوستی، یا لوپوس ارتیماتوز باشد.
کم کردن آسیب به اندام ها و مفاصل یا پیشگیری از این صدمات؛
این نوع مریضی لوپوس را باید شایع ترین نوع آن دانست که به صورت سیستمیک است. تأثیر این بیماری میتواند در تمام بدن باشد و از انواع دیگر آن جدی تر است.
آرتروز غیر فرسایش دهنده: این نوع آرتروز باعث نابودی استخوان های اطراف مفاصل نمی شود؛ اما باعث سفتی، التهاب یا نفوذ مولکولی در دو یا بیشتر مفاصل ترجیحی می شود.
مراقب هر گونه رژیم غذایی که گروه های غذایی مهم را از رژیم غذایی شما حذف می کنند، باشید زیرا شما به تمام مواد مغذی نیاز دارید تا بتوانید یک رژیم غذایی متعادل داشته باشید کنترل و مدیریت استرس
قلب: در صورتی که التهاب بر قلب اثر کند موجب میوکاردیتیس (ورم عضله قلب) و آندوکاردیت خواهد شد. همین طور بر اعضاء اطراف قلب تاثیر می گذارد و باعث پریکاردیتیس( التهاب کیسه پریکارد) می شود که امکان ظهور علائمی مثل: درد قفسه سینه یا سایر علائم فراهم می شود.
آنتی بادی های خودکار در خون گردش می کنند؛ اما در سلول های خونی بعضی از افراد، دیوارهای نفوذ پذیر وجود دارد و به آنتی بادی ها اجازه عبور کردن را می دهد.
به ندرت، لوپوس می تواند بر روی چشم ها اثر بگذارد و باعث قرمزی دردناک چشم و یا تغییر در بینایی شود. دیگر شرایط مرتبط با بیماری لوپوس
علائم بیماری لوپوس در همهی افراد یکسان نیست و در بعضی افراد ممکن است ضعیف و در بعضی دیگر شدید باشد. در مورد بیماری پوستی لوپوس همچنین روند بیماری لوپوس به شکلی است که در افرادی بعد از مدتی کوتاه بهبود مییابد و در برخی دیگر تا مدت طولانی باقی میماند.
تشخیص لوپوس دشوار است؛ زیرا علائم و نشانهها از فردی به فرد دیگر متفاوت است. علائم و نشانه های لوپوس ممکن است در طول زمان تغییر کند و با بسیاری از اختلالات دیگر همپوشانی داشته باشد.
لوپوس میتواند به طرق مختلف به کلیه های فرد آسیب برساند و بسته به نوع آسیبی که میرساند، درمانها می توانند متفاوت باشند.
بررسی ادرار فرد ممکن است افزایش سطح پروتئین یا گلبول های قرمز خون را در ادرار نشان دهد که اگر لوپوس کلیه های فرد را تحت تأثیر قرار داده باشد ممکن است رخ دهد.
تنها در برخی از بیماران مبتلا به لوپوس، التهاباتی در مخاط اطراف ریه ها ایجاد می گردد که به این حالت پلوریت گفته می شود. با جود پلوریت، فرد هنگام استنشاق درد شدیدی را در قفسه سینه خود احساس می کند.
مشکلات خونی و عروقی: لوپوس ممکن است منجر به مشکلات خونی نظیر کاهش تعداد گلبولهای قرمز و افزایش خطر خونریزی یا لخته شدن خون شود. همچنین در مواردی نیز التهاب رگهای خونی رخ میدهد.